Manualul Observatorului la alegerile parlamentare

 

Manualul Observatorului conţine informații detaliate despre rolul observatorului şi despre principalele aspecte legate de procesul electoral. Fiecare secțiune are explicații și trimiteri la cadrul legislativ (legi, ordonanțe de urgență, decizii ale BEC).

Această versiune este simplificată față de Manualul Observatorului utilizat de observatorii FiecareVot și poate fi folosită de orice persoană interesată de observare. Pentru asistență în zilele alegerilor, ne puteți contacta la numerele de mai jos.

Descarcă manual

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să-l contactați pe septimius.parvu@expertforum.ro

 

 

Pentru alte informații legate de ziua alegerilor, neputeți contacta pe www.votcorect.ro sau la call center-ul FiecareVot.


Material realizat in cadrul proiectului Observatori pentru alegeri parlamentare corecte și sigure, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

   

Proiect derulat de Expert Forum în parteneriat cu Centrul pentru Resurse Civice.  Material tipărit de Expert Forum, decembrie 2020.