Vize flotant – Rebra

Bună ziua. În urma așa-zisei "egalități perfecte" din localitatea Rebra (BN), urmează să se țină noi alegeri în data de 11 Octombrie.
Însă de data aceasta actualul primar în funcție și-a dat seama că îi e în pericol "scaunul" așa că a început o campanie foarte agresivă: sună cetățenii la telefon și îi amenință verbal, șantajează oamenii în vârstă, pe alții i-a mituit cu câte 200 Ron... Iar acuma a făcut viză de flotant la aproximativ 20 de persoane pentru a-și asigura voturi în plus. Vă rugăm să verificați vizele de flotant pt localitatea Rebra, ținând cont de faptul că singurul motiv pentru care s-au făcut a fost scopul electoral.
Vă mulțumesc!

Detalii sesizare

2 octombrie 02:01 PM  ·   Bistrița-Năsăud   ·   ·   Adresă: DJ172B 21, Rebra, România( harta)   ·   Categorii: Altele, Discurs instigator la ură, Mituirea alegătorilor, Nereguli privind campania electorala, Transport organizat de alegători,   ·   Calitate: alegator

 

Un comentariu

  1. Buna ziua. Multumim pentru sesizare. Noi nu avem posibilitatea sa verificam modul in care au fost facute aceste vize. Daca aveti insa suspiciuni ca ar fi vorba de incalcarea legii, va puteti adresa Politiei, care este abilitata sa verifice modul in care au fost aprobate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *