Cerere de inlocuire a presedintelui BEC nr. 60 Pietrosani, Teleorman

Subsemnatul xxxx, in calitate de membru al biroului electoral de circumscriptie numarul 60 Pietrosani, cer de urgenta inlocuirea presedintelui biroului electoral de circumscriptie numarul 60 Pietrosani intrucat acesta a avut un comportament nedemn de aceasta functie aducand prejudicii morale membrilor biroului de circumscriptie si influientand politic hotararile luate cu privire la demiterea presedintilor si respectiv loctiitorilor acestora in sectiile de votare desemnati de biroul electoral judetean in urma tragerii la sorti. Acest domn presedinte al biroului electoral de circumscriptie numarul 60 Pietrosani, domnul Alexandru Sorin Nelu a indus o stare de teama in jurul membrilor biroului, a influentat orice hotarare, a avut conflict deschis cu primarul localitatii si a adus injurii si vorbe denigratoare intregului efectiv al primariei si a tuturor membrilor de partide, mai putin a unui candidat pe care il favorizeaza datorita unei intelegeri avute pentru ocuparea postului de secretar in primaria comunala. Cer inlocuirea dumnealui datorita faptului ca acesta doreste sa influienteze inclusiv rezultatul alegerilor din 27.09.2020. Va multumesc!

Detalii sesizare

24 septembrie 07:41 PM  ·   sectie: 3   ·   Teleorman   ·   ·   Adresă: ALEXANDRIA, Strada 1907 , Nr. 60 · hartă   ·   Categorii: Altele, Discurs instigator la ură, Presiuni asupra cetățenilor sau alegătorilor,   ·   Calitate: alta

 

Un comentariu

  1. Buna ziua. Multumim pentru sesizare. Noi nu putem decide cu privire la inlocuirea unui membru al biroului electoral, intrucat suntem doar o platforma care ofera asistenta electorala. Va sugeram sa adresati solicitarea catre biroul de circumscriptie judeteana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *