Abuz electoral

In Babadag, jud Tulcea, primarul posteaza toate realizarile primariei, inclusiv acum, in campanie electorala, pe pagina de Facebook a PNL. Iar pe site-ul primariei nu exista nimic.

Detalii sesizare

14 septembrie 03:15 PM  ·   Tulcea   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Nereguli privind campania electorala, Nerespectarea restrictiilor privind COVID 19,   ·   Calitate: alegator

 

2 comentarii

  1. Nu ați înțeles. În Babadag (aprox 9 mii locuitori) NU există site-ul primăriei. Absolut toate realizările orașului au fost tot timpul postate pe pagina de FB a PNL. Ex de azi: o acțiune de împărțire de măști gratuite de la primărie a fost anunțată de primar pe aceeași pagină de FB a PNL-ului. Dacă asta nu este propagandă electorală, atunci nu știu ce altceva ar putea fi. În fiecare zi în ultimul timp apar realizările mărețe ale primarului penelist în funcție pe pagina PNL de pe FB. Eu cred că ce s-a realizat a fost posibil prin munca tuturor, nu doar a PNL-ului. La asta adăugați că, în afara paginii de FB a PNL-ului, nu există alt mijloc de informare a băbăienilor asupra activităților din admin locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *