Postari denigratoare si Postari in afara perioadei legale de campanie electorala

Buna ziua!
Va rog sa luati masura urgenta impotriva paginii facebook PNL Barcanesti, a carui administrator este presedintele interimar PNL Barcanesti si candidat la functia de primar a comunei Barcanesti - Dima Gheorghe, care posteaza material denigrator impotriva candidatului Lupu Valeriu, Sambata 26.09.2020, dupa ora de incheiere 7 dimineata.
De asemenea, candidatii la Consiliul Local Barcanesti din partea PNL ( Niculina Badea, Istrate Adrian si Dobre Bogdan) distribuie aceste materiale Sambata 26.09.2020, dupa ora 8 dimineata.
Mentionez ca postarea PNL Barcanesti se ruleaza incontinuu pe Facebook si ne apar notificari, chiar daca nu am urmarit sau dat like la pagina.
Acest lucru a fost remarcat de numerosi participanti la comunitatea facebook si chiar semnalata problema de catre un cetatean direct pe pagina PNL Barcanesti.
In plus, la nicio postare de pe pagina electorala oficiala PNL Barcanesti nu se regaseste codul de mandatar din partea partidului si nu se respecta conditia obligatorie de a stipula la fiecare postare textul "La comanda ...Filiala... CUI MF".
Mai mult decat atat, pe pagina facebook "Comuna Barcanesti Incotro", a carui adminstrator este Nicolae Iordche, candidat la functia de Consilier Local Barcanesti din partea PNL, pe toata durata campaniei electorale 2020 a postat continut denigrator la adresa activitatii de primar, dand informatii eronate cetatenilor, dar si atacand viata personala si familia actualului primar demis Lupu Valeriu. Mai mult, si alti candidatii la functia de Consilier Local Barcanesti (Niculina Badea si Dan Ionescu) posteaza mesaje denigratoare pe aceasta pagina.In plus, acest personaj Niculae Iordache, inca de la infiintarea paginii Comuna Barcanesti Incotro in 2016, a adus injurii si denigrari asupra primarului Lupu Valeriu si a salariatilor Primariei Barcanesti, dar si a Consiliului Local. De asemenea, acesta a atacat in mod continuu pe aceasta pagina familia primarului Lupu Valeriu, periclitandu-le imaginea publica si sociala, cauzandu-i chiar fiicei acestuia care isi desfasoara activitatea de munca in mediu corporativ, mari prejudicii de imagine prin apelativele jignitoare folosite la adresa ei.
Mentionam ca acest personaj a fost dat in judecata si Tribunalul Prahova a dat sentinta civila Nr.3853/21 Dec 2018 ca aceste postari au fost ilicite si a fost obligat sa dezminta, sa inchida pagina si sa il despagubeasca pe Lupu Valeriu cu o suma de bani.
Va multumesc!

Primar demis
Valeriu Lupu

Detalii sesizare

26 septembrie 08:03 AM  ·   Prahova   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Discurs instigator la ură, Nereguli privind campania electorala, Presiuni asupra cetățenilor sau alegătorilor,   ·   Calitate: alta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *