Ilegalitate

Am fost astazi la sectia de votare sa imi exercit dreptul garantat prin constitutie.
Dupa ce am iesit din cabina de vot, domnul care era acolo mi-a smuls buletinele de vot din mana introducandu-le in "urna corecta".
Inteleg bunele intentii ale acestui domn, dar votul meu, singura mea putere in 4 ani de plata asigurari medicale,TVA,respirat aerul din oras, etc. mi-au fost luate intr-o secunda.
Nu este o chestiune de principiu, e o neregula reala si vreau ca acest domn platit din bani publici la care contribui sa fie sanctionat sau macar avertizat. Este un domn pe nume Paul Tacu care a intrat cu nasa lui de botez pe nume C. Stefan la stampilarea buletinelor de vot. Mentionet ca acest domn este si finul de cununie a actualului primar si sustinator PSD. Nu au fost respectate masurile de protectie, distantare, temperatura si verificarea buletinului. Mi-a fost luat buletinul din mana si apoi nici nu a verificat sa vada daca sunt eu, nici nu a cerut sa dau masca jos, nici nu se uita la mine ci doar la computer.temperatura nu a fost verificata la nimeni cat am stat eu si distanta nu exista. Iar un domn politist era prezent acolo dar nu zicea nimic si deasemenea actualul primar era acolo si nu zicea nimic. Va rog din suflet sa faceti ceva. Plus ca este o persoana care nici nu are domiciliul in miroslovesti printre persoanele ce se ocupa de votare, este persoana care ne da stampila. Alina Tacu. Foarte multi oameni au primit viza de flotant de la actualul primar pentru a fi votat de cat mai multe persoane. Toate acestea au avut loc in comuna Miroslovesti judetul Iasi, sat Miroslovesti.

Detalii sesizare

27 septembrie 03:15 PM  ·   Iași   ·   ·   Adresă: Miroslovești, România( harta)   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Altele,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *