frauda votare:com.Vartoape,jud.Teleorman

Stimate Doamna/Stimate Domnule,

suntem un grup de locuitori ai comunei Vartoape ,care va cerem ajutorul pentru a avea dupa o perioada de 12 ani alegeri democratice si libere in comuna noastra!
La ultimele 3 alegeri locale ,din pacate ,cu ajutorul unei persoane apropiate actualului primar Ilie Boboc (aflat la terminarea a celui de-al patrulea mandat)alegerile in comuna noastra sunt fraudate in mod constant prin amenintari si teama.
In fapt,prin persoana lui Ciobanu Stefan ,condamnat in trecut la 7 ani cu executare pentru viol (din care a executat 4 ani si 6 luni),cercetat la acest moment intr-un dosar tergiversat de la ultimele alegeri(2018) in aceeasi calitate de presedinte al sectiei de votare,pentru vot multiplu la sectia 5 Politie- Dobrotesti,fraudeaza votul locuitorilor satului Garagau.Acest sat,cu o majoritate de locuitori imbatranita sau asistata social ,sub amenintarea vatamarii corporale,a lipsirii de ajutor social(el este cel care se ocupa din partea primariei de dosarele de ajutor social),este terorizat inca de pe acum pentru obtinerea de voturi.In aceasta sectie de votare oamenii nu sunt lasati sa intre singuri in cabina de vot,sau ,li se ia buletinele de acasa si intra Ciobanu Stefan si voteaza in locul lor sau chiar insusi actualul primar Ilie Boboc.Mai mult,la trei magazine satesti sunt impartite "ajutoare"' in valoare de 50 de lei cu promisiunea ca dupa alegeri vor mai primi inca 50 de lei!
Cerem o comisie speciala pentru satul Garagau la aceste alegeri deoarece ne dorim sa beneficiem de alegeri libere si nefraudate!
Va comunicam ca ,si la aceste alegeri,printr-o „tragere la sorti”,la Garagau tot aceasta persoana a fost arondata,in aceeasi calitate de presedinte a sectiei de votare,mai mult ,acum este si fiul sau(cunoscut pentru plangeri penale pentru vatamare corporala si talharii)in aceeasi comisie,pentru a indeplini calitatea de operator tableta.
Va cerem ca persoanele mai sus mentionate sa fie mutate la sectiile de votare din Vartoapele de Jos sau Vartoapele de Sus,iar la Garagau oamenii sa nu mai aiba nici un fel de contact in ziua votului cu aceste persoane,sa fie lasate singure in cabina de vot,asa cum este legal si democratic.
Va rugam in mod imperativ ca la aceste alegeri locale sa ne sprijiniti prin orice mijloace gasiti de cuviinta!
Va specificam faptul ca am trimis sesizari la toate organismele competente dar pana la aceasta ora nu am primit nici un raspuns.Va rugam sa va implic

Detalii sesizare

20 septembrie 06:38 AM  ·   sectie: 322   ·   Teleorman   ·   ·   Adresă: COŞOTENI, Nr. 58 · hartă   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Mituirea alegătorilor,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *