Abuzuri Primaria Brasov

Primaria face promovare la "realizările" din oraș în toate stațiile de autobuz, expunând chiar și viitoarele proiecte pe care le are în plan, sau contractate/pregătite, pe lângă asta a tergiversat promovarea candidaților pe monitoarele din autobuze, a întârziat mult aprobarea amplasării corturilor contracandidaților și a cerut înlăturarea corturilor la un anumit termen, asupra caruia3s-au conformat toți contracandidații, în timp ce corturile care promovau actualul candidat au fost demontate cu intarziere. Și nu în ultimul rând primarul nu a respectat decizia al ministrului sanatatii ref. la purtarea măștii, distanțare socială adunări în spații publice (filmări chiar puse pe pagina primăriei dar înlăturate apoi).
Poze si relatari e găsesc pe diverse gruluri e facebook, in special Brasovul Civic dar și litera9.com si diverse alte pagini/grupuri.

Detalii sesizare

7 septembrie 11:43 AM  ·   Brașov   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Nereguli privind campania electorala, Nerespectarea restrictiilor privind COVID 19,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *