Vot prin corespondenta refuzat de posta

Am dus plicul cu votul prin corespondenta la un oficiu postal din San Jose, CA. La două ghișee separate, doi funcționari au confirmat că plicurile nu pot fi trimise către România, fără un timbru de $3,50 sau o taxa de $34 pentru par-avion, cu confirmare.
Am ales varianta mai ieftină, in speranța ca va ajunge votul pana la data limita de 7 noiembrie.
In aceste condiții, pentru alegerile in turul doi, avem putine șanse sa ajungă plicurilela timp.
Poate varianta de a le trimite la oficiul consular ar fi fost mai rapida, dar nu am avut o adresa exactă unde ar trebui trimise.

Detalii sesizare

16 octombrie 05:37 AM  ·   Statele Unite ale Americii San Jose, CA   ·   Categorii: Altele,   ·   Calitate: alegator

 

3 comentarii

    1. Când m am înscris la votul prin corespondenta, am citit ca voi fi înștiințată când plicul cu votul meu ajunge înapoi. Ai trecut 3 săptămâni și nu am primit nici o confirmare, nu știu dacă a fost bătaie de joc votul prin corespondenta și ar trebui sa merg direct la o secție de votare???

      1. Veti primi o informare saptamana viitoare. Pana in acest moment, plicurile nu au fost scanate de catre birourile electorale pentru votul prin corespondenta. Veti fi instiintata atunci cand acestea vor fi scanate, cel tarziu vineri dimineata, pe 8 nov. Daca plicul dvs nu a ajuns, puteti vota in orice sectie de votare din strainatate, pe liste suplimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *