Unre nesigilate in Barcelona

Din patru urne existente in Barcelona in acest moment, numai 1 este sigilata. Cei care au sesizat problema au fost dati afara din sectia de votare. Plus ca nu ni se dau buletinele de vot, trebuie sa le cerem noi.

Detalii sesizare

26 mai 11:37 AM  ·   Spania Barcelona   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Accesibilitatea la vot, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

Un comentariu

 1. Confirm cele scrise mai sus, ba chiar vin cu ceva completari:

  * Cand am intrat in incinta ¨sectiei de votare¨ propriu-zise din Barcelona (dupa 10 ore de stat in picioare si imbranceli cu mossos´ul (politia catalana), am observat 3 urne, cele doua de la referendum fiind nesigilate.

  * Cand oamenii ieseau de la urne, pe parcursul celor multe ore, ne spuneau ba ca se merge cu 2 stampile, ba cu 3 ¨ca restul s-au rupt¨, ba ca nu mai au buletine de vot PENTRU REFERENDUM, ba ca nu erau suficienti delegati din Romania, ba ca nu se asteptau sa fim atatia.. (????)

  * Domnul consul Cosmin Mitrea (fiul cunoscutului PSDist condamnat pentru luare de mita), Miron Mitrea ne-a tratat sfidator si superior. Ulterior, am aflat ca acest domn a ajuns la Consulatul Romaniei din Barcelona FARA CONCURS. Ceva nou?

  *Oficialii catalani au tipat la noi si ne-au cerut calm si liniste… Ironic dupa atatea ore, nu? Erau complici prin discretie si au pasat vina la delegatia Romaniei spunandu-ne ca ¨ar trebui sa ne rezolvam problemele intre noi, ca ei n-au ce face¨ Suna plauzibil, dar cum ramane cu jandarmii trimisi la ora 20.30? Sute de oameni au ramas AFARA. Dupa ce cateva mii au plecat, pe tot parcursul zilei.

  *De asemenea, din date oficiale, pana la ora 21.00 reusisera sa voteze doar 1426 de persoane!!!!!! *De la ora 7.00

  *La ora 21.00, am fost anuntati ca Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a oprit subit aplicatia cu care se monitorizau voturile si ca noi, cei din incinta, sa fim linistiti ca vom vota insa nu se stie cat va conta pentru ca nu mai merge aplicatia.

  *Cand am ajuns in sfarsit in fata urnelor, a trebuit sa cer buletinele de vot pentru referendum pentru ca altfel nu le dadeau.

  *Mentionez ca adresa sectiei de votare din 26 Mai 2019 (Consulat General Gran Vía Carlos III, 94 Torre Oeste, Entresuelo, 08028 Barcelona) nu a fost aceeasi cu adresa Consulatului Romaniei ( Carrer de Sant Joan de la Salle, 35 bis, 08022 Barcelona) si ca au fost doar 4 sectii de votare in toata Catalonia (1 in Tarragona, 1 in Lleida, 1 in Girona si 1 in Barcelona)

  Sa nu va mai spun de tot chinul celor 10 ore de stat in picioare,in ploaie, de faptul ca am racit, de faptul ca multi dintre noi ¨ne bucuram¨ de singura zi libera din saptamana si ca luni am luat-o de la capat, umiliti, injositi, demoralizati, dezamagiti, indignati, tradati de conducatorii neamului nostru..

  Va multumim pentru toate demersurile si pentru ca va ganditi la noi!

  Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *