Stampila de control plasata voit incorect

La sectia numarul 203 Bucuresti, presedinta sectiei - Tudorie Gabriela, stampileaza in mod intentionat gresit buletinele de vot pentru referendum. Dupa ce i s-a comunicat ca nu este corect cum au fost stampilate buletinele de vot, aceasta a continuat sa stampileze documente noi in acelasi mod.

Detalii sesizare

26 mai 10:58 AM  ·   sectie: 203   ·   București   ·   ·   Adresă: BUCUREŞTI SECTORUL 2, Strada Lăptari Tei , Nr. 23 · hartă   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

3 comentarii

  1. Votul meu si al familiei va fi invalidat din aceiasi greseala voita: stampilele de control ap3 sectiei de votare erau pe prima parte. E vorba de sectia de votare 301, 302, 303. Eu am votat la 301.

    1. Sunt valabile aceste buletine.
      Conform LEgii 33/2007, art 49 (1)
      f) sunt nule buletinele de vot pe care nu a fost aplicată ștampila de control a secției de votare, buletinele de alt model decât cel legal aprobat, buletinele pe care nu a fost aplicată ștampila „VOTAT” sau la care ștampila este aplicată pe mai multe patrulatere; votul este valabil în cazul în care, deși ștampila aplicată a depășit limitele patrulaterului, opțiunea alegătorului este evidentă; buletinele de vot nule nu intră în calculul voturilor valabil exprimate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *