solicitare urna mobila pentru refuzul termoscanarii

Buna seara
Solicit urna mobila pe motivul refuzului termoscanarii in centrele de votare nefiind legala .Nici legea starii de urgenta nu este legala deoarece nu respecta Drepturile Fundamentale ale Omului si Constitutia iar accesul la exercitarea votului este o incalcare a Drepturilor Omului.
In cadrul sectiilor de votare in cazul asimtomaticilor masurarea temperaturii nu are relevanta iar temperatura poate fi prezenta si in cazul altor afectiuni -otita, probleme hormonale, afectiuni dentare, asadar o temperatura crescuta nu releva faptul ca un om este infectat.
Si la cealalta sesiune de vot am depus sesizari la:Sectia de votare 197 /Biroul Electoral Sector 2
Circumscriptia Electorala nr 2 si Biroului Electoral de Circumscriptie 42
La Sectia de votare 197 si Biroul Electoral Sector 2 mi s-au incalcat Drepturile Constitutionale iar la Biroul Electoral de Circumscriptie 42 nici pana azi nu am primit un raspuns legat de Plangerea mea.

Toate raspunsurile acestea se vor folosi in Instanta si la CEDO pentru incalcarea Drepturilor Omului /Constitutionale

Anticipat am anuntat ca masura nu este legala la Biroul Electoral Central ,fara a mi se rezolva solicitarea intr-un mod favorabil cererea.

Detalii sesizare

1 decembrie 06:21 PM  ·   sectie: 197   ·   București   ·   ·   Adresă: BUCUREŞTI SECTORUL 2, Strada Maşina de Pâine (Strada Maşina de Pîine) , Nr. 65 · hartă   ·   Categorii: Altele, Funcționarea administrației electorale, Nerespectarea regulilor de protecție sanitară, Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *