Sesizare

Dupa prezentarea la vot , mi s-a cerut buletinul, am predat buletinul si ma intrebat daca votez pentru europarlamentare si referendum sau numai pentru europarlamentare.
Am spus ca doresc sa votez doar pentru europarlamentare.
Persoana respectiva, care se ocupa cu verificarea buletinului a strigat ca numarul "xxxxx" voteaza doar pentru europarlamentare. M-am simtit deranjat ca toti cei din jur se uita la mine ca eu votez doar pentru europarlamentare. Am luat buletinul si nestiind unde sa ma duc sa ridic buletinul pentru europarlamentare, am intrebat cine are buletinele pentru europarlamentare.am mers la persoana respectiva si am ridicat buletinul pentru europarlamentare si am votat.
Sesizare
Consider ca persoana care se ocupa cu verificarea buletinelor nu are dreptul sa-mi puna intrebari refiritor la votare.
Consider ca persoanele care se ocupa cu euparlamentare si cele cu referendum trebuiau sa aiba inscriptionat pe fiecare birou o hartie pe care sa scrie Europarlamentare sau referendum si sa nu fiu eu pus in situatia de a intreba cine se ocupa cu europarlamentare.

Detalii sesizare

26 mai 10:55 AM  ·   sectie: 73   ·   Bihor   ·   ·   Adresă: ORADEA, Strada Menumorut (Strada Marx Karl) , Nr. 33 · hartă   ·   Categorii: Altele, Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *