Sesizare Galautas

Bună ziua.

Am o sesizare asupra unui eveniment din comuna Gălăuțaș, Harghita, unde primarul localității, care in același timp este si candidat la camera deputaților, plimbă localnici sa voteze in centrul comunei, după ce acestia au fost trecuti pe listele permanente din centrul comunei, desi unii aveau la distanță de câteva sute de metri sectia de vot.

Pretextul pentru care ii amageste pe votanti este ca ii ajuta sa voteze, ca doar listele unde ei sunt trecuti sunt luate in calcul, chit ca s-a specific clar ca se poate vota oriunde in Harghita.

Lucrul asta, legat de „plimbari” a fost declarat si public, in timpul campaniei electorale, atunci când a fost si un alt domn candidat, Mircea Dușa.

Eu spun ca ar trebui investigate acestea, fiindcă eu, in calitate de cetățean, nu pot sa trec cu vederea faptele care se intampla pe lângă mine si faptul că ceilalti candidati au astfel mai putine sanse.

Sper ca asta sa facă parte dintr-o serie de sesizări care sa rezolve lucrurile care nu ar trebui sa se petreacă intr-o tara corecta.

Detalii sesizare

11 decembrie 10:01 PM

Harghita   ·   Adresă: Gălăuțaș, Harghita County, Romania( harta)

Categorii: Campanie electorală în ziua votului, Transport electoral,   ·   Calitate: alegator

Un comentariu

Lasă un răspuns