Restricționare acces votare secția nr.308 Birmingham

Deși ieri m-am asezat la rând la ora 11:00 nu mi-am putut exercita dreptul fundamental oferit de Constituție, dreptul de a vota, până la ora 21:00. La 21:02 când mai aveam aproximativ 10 persoane înaintea mea, am fost îndrumați de polițiștii englezi sa părăsim clădirea. Rând pe rând au fost închise porțile și ușile in spatele nostru, unde au rămas mii de oameni fără nicio speranța. Am sperat pana in ultima clipa ca totuși voi reuși sa-mi exercit dreptul meu de cetățean roman.
Procesul întreg de votare de aici a fost unul extrem de anevoios și in cele mai bine de 10 ore cat am așteptat s-au vehiculat tot felul de ipoteze: de la s-a încetinit ritmul deoarece nu ar fi suficiente buletine de vot, poliția engleză ne-a comunicat ca ei au fost informați ca sunt așteptați doar aproximativ 800 de persoane, când se știe clar cât de mare este comunitatea de romani din Birmingham, la un moment dat ca din cele ștampile existente in secție ar fi rămas doar 2 care ulterior ar fi apărut in urma presiunii maselor (moment in care au chemat poliția deoarece le era frica de reacția maselor), ca ritmul a fost încetinit deoarece și-ar fi luat pauza de masa, ca președintele secției de votare ar fi fost din partea PSD, ca un votant petrecea mai bine de 10 minute in secție deoarece verificarea datelor in tableta (doar 2 existente) se făcea greoi, toate acestea au condus ca un număr însemnat de persoane sa nu-și exercite dreptul de vot. Consider ca totul a fost pus la punct dinainte și au făcut deliberat totul astfel încât sa ne împiedice sau sa renunțam!

Detalii sesizare

27 mai 12:27 PM  ·   Marea Britanie Birmingham   ·   ·   Adresă: Birmingham B23 7SJ, Regatul Unit( harta)   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *