Redirectionarea spre alta sectie de votare pentru listele suplimentare (comportament neadecvat)

Sectia de votare nr.151, cartier Avangarden 3 - in jurul orei 15:30 am incercat sa votam(eu si sotul) pe listele suplimentare (specific ca nu mai era decat o persona care vota in toata sectia), doamna ne-a preluat cartile de identitate, apoi pe un ton superior, tipand la noi si gesticuland ni le-a inapoiat si ne-a trimis sa votam la cealalta sectie pe motiv ca ea nu si-a luat pauza astazi de parca eram noi responsabili pentru acest lucru asa a reactionat.
Sectia cealalta era la 2 minute dar nu aces lucru m-a suparat, cel mai mult m-a deranjat atitudinea si comportamentul dumneaei, deoarece putea sa ne zica frumos ca vrea sa isi i-a o pauza fara a stiga la noi si a se comporta ca si cum am fi fost niste cersetori pentru dreptul nostru la vot.
In ceea ce am prezentat nu este vorba ca nu intelegem ca oamenii aveau nevoie de o pauza cum este si normal este vorba despre comportamenul necorespunzator in situatia respectiva in moment ce noi nu am deranjat-o cu nimic si nici macar nu i-am zis ceva chiar daca a reactionat asa urat.

Detalii sesizare

24 noiembrie 02:54 PM  ·   Brașov   ·   ·   Adresă: Unnamed Road, România( harta)   ·   Categorii: Altele,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *