Probleme cu înscrierea la vot la secția de votare din străinătate

Bună ziua, vreau să semnalez o problemă la înregistrarea pe site pentru votul la secția de votare din străinătate.
Am încercat și ieri și azi sa mă înscriu, am completat de pe telefonul mobil totul până la partea în care îmi cere să adaug fișierul cu cartea de identitate. Nu merge sa aleg fișierul pentru upload.
Aștept răspunsul dvs.
Mulțumesc anticipat. ( Menționez că am trimis în urmă cu câteva minute și un e-mail la [email protected] în care am semnalat problema).
Aștept răspuns.

Detalii sesizare

13 august 10:44 AM  ·   Germania Frankfurt am Main   ·   Categorii: Înscrierea pentru votul în străinătate,   ·   Calitate: alegator

 

10 comentarii

  1. Android. In momentul in care dau click ar trebui să-mi permită să intru într-un folder ,in care am documente salvate sau poze. Acest lucru nu se întâmplă, nu mă trimite către nici un folder, deci nu am cum sa fac upload la nimic. O sa incerc mâine de pe alt telefon , sa vad dacă întâmpin aceiași problemă. O sa revin cu un comentariu să vă spun dacă am rezolvat sau nu de pe alt telefon mobil.

    1. Bună ziua! Trebuie să folosiți versiunea de desktop a site-ului, nu funcționează de pe versiunea de mobil. Ar trebui să puteți selecta versiunea desktop din setările telefonului în momentul în care intrați pe pagina votstrainatate.ro

     1. Mulțumesc Irina, se pare că asta era problema, am incercat de pe mobil varianta desktop și am putut în sfârșit să selectez camera sau folderul care mă interesa și m-am înscris.

 1. Am aceeasi problema ca si domnul Septimius…am incercat de pe telefobul meu S8 cu Android,apoi de e un Iphone…nu reusesc sa accesez nici un folder…

 2. Software-ul programului ‘votstrainatate’ nu imi permite sa-mi scrii apostroful continut in numele de familie. Am incercat si fara apostrof, legat, sau despartit. Imi refuza toate variantele. Nu stiu cum m-au trecut ei gresit in listele electorale, nu m pot inscrie cu un nume fals. Am incercat sa comunic cu ei prin mailuri dar nici pana la aceasta data nici nu mi-au raspuns… Nu exista mici un telefon sa ot lua legatura. Ma gasesc in imposibilitatea de a vota la Consulatul din Milano, Italia……. Ma puteti ajuta cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *