Presedinte Dascalu Ion

Numele meu este Politic Corina. Astazi, 26 mai intre 7 si 8 dimineata am fost sa votez in Horpaz comuna Miroslava, jud Iasi. Presedintele sectiei de votare Dascalu Ion, nu a vrut sa ma lase sa votez pt ca nu am adresa in localitatea Horpaz, ci o am in orasul Iasi.
Acesta insista sa ma duc in oras sa votez, ca in Horpaz nu se poate. I-am spus ca conform stirilor pot vota si in alta localitate pe listele speciale, dar omul tot insista sa ma duc in oras ca nu e asa departe si ca nu am ce cauta acolo.
La un moment dat, dupa 3 minute de discutii, o doamna din comisie a spus ca pot vota si de abia atunci au inceput sa se miste si sa imi scaneze c.i. prin aplicatie.
Pana atunci cartea mea de identitate se plimba pe la domnul presedinte care tot ma incuraja sa nu votez acolo ci sa ma duc in Iasi.

Detalii sesizare

26 mai 05:22 AM  ·   sectie: 534   ·   Iași   ·   ·   Adresă: MUNCELU DE SUS, · hartă   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *