Posibila incercare de frauda

La sectia de votare 115 (liceul I.Neculce) Bucuresti mi s-au intamplat urmatoarele:
-Inca de la calculator, nu am fost intrebata ce vreau sa votez, mi s-a indus raspunsul prin sintagma "votati amandoua, nu?"
-Dupa ce am semnat lista pt europarlamentare nu mai spunea nimeni nimic referitor la bararea pe lista de referendum (eu nu am dorit sa votez pt referendum), mi-au zis ca asta e tot. Cand am insistat sa se taie in prezenta mea, m-au trimis la alta masa sa fiu gasita pe lista. Aici linia nu s-a pus in mijlocul casutei ci jos, chiar pe chenarul casutei. Am insistat sa se puna la mijloc si mi s-a spus ca nu se mai poate. Am insistat si mai mult si pana la urma a venit presedintele sectiei de votare si a tras linia la mijlocul casutei. Am intrebat unde pot face sesizare si am fost trimisa la BEC, fara sa mi se spuna ca pot face reclamatie scrisa chiar in sectia de votare , asa cum am vazut acasa citind legislatia.

Detalii sesizare

26 mai 09:02 AM  ·   sectie: 115   ·   București   ·   ·   Adresă: BUCUREŞTI SECTORUL 1, Strada Ion Neculce (Strada Cronicar Ion Neculce) , Nr. 2 · hartă   ·   Categorii: Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *