Posibila frauda vot

Buna seara, tatal meu - buletin atasat - are adresa din buletin cf atasament. Momentan este internat intr un camin, are alzheimer. Asadar este imposibil sa voteze. Noi nu l am scos de pe liste, n am stiut ca ar trebui. In turul 1, cand mama a mers la vot, aparea pe liste si nu era semnat. Acest lucru ni s a parut in regula, el fiind nedeplasabil si cu alzeheimer f avansat. In turul 2, astazi, cand mama a mers la vot, tata nu mai figura deloc pe listele de vot din sectorul 2. Va rog sa ma ajutati sa verific daca cnp ul lui a votat. Daca a votat, va rog sa deschideti o ancheta, pentru ca este un caz clar de frauda electorala, lui fiindu i imposibil sa voteze, atat fizic - deplasare, cat si intelectual - nu mai stie nimic. Va multumesc anticipat, as vrea sa ma asigur ca nu s a comis frauda.

Detalii sesizare

24 noiembrie 05:19 PM  ·   București   ·   Categorii: Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități la vot,   ·   Calitate: alta

 

2 comentarii

  1. Dansul va ramane pe listele permanente. Dreptul de vot i se poate interzice doar daca exista o decizie emisa de instanta. Altfel, va ramane inclus pe listele electorale.
    Puteti face o cerere catre Autoritatea Electorala Permanenta pentru a verifica daca dansul figureaza ca si cum ar fi votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *