Obstructionarea dreptului de vot

In dimineata zilei de 10.11.2019, in jurul orei 10.30-11 m-am prezentat la sectia de votare nr.7 din sectorul 6 Bucuresti, zona Lujerului, unde mi-a fost obstructionat dreptul de a vota.
Sectia de votare la care sunt arondata este in Mun.Pascani, Jud. Iasi, localitatea mea de domiciliu, asa cum apare pe siteul registrului electoral. La sectia de votare, unul din domnii din comisie, fara a verifica faptul ca apar pe listele permanente din Pascani, mi-a spus ca pot vota doar la sectia de votare aferenta resedintei mele din Bucuresti, cu toate ca i-am explicat ca nu ma aflu pe listele permanente de acolo si ca la alegerile europarlamentare am procedat in acelasi mod, fara probleme, votand pe listele suplimentare din cadrul unei sectii care nu e in circumscriptia locului de resedinta. Ulterior m-am indreptat spre sectia de votare nr.11 unde am putut vota fara probleme, domnul din comisie verificand sectia la care sunt arondata cu ajutorul aplicatiei de pe tableta.
Fac precizarea ca evit votarea in cadrul sectiei de votare unde se afla resedinta din Bucuresti pentru ca este extrem de aglomerata din cauza nr.lui mare de studenti (zona grozavesti); la alegerile europarlamentare am asteptat in jur de 2 ore sa votez, iar ulterior am fost redirectionata (atat eu cat si alte persoane) de un domn de acolo care m-a informat ca pot vota fara probleme in oricare alta sectie pe listele suplimentare, lucru pe care l-am si facut, dorind sa procedez in acelasi mod si la aceste alegeri.

Detalii sesizare

10 noiembrie 09:28 AM  ·   sectie: 7   ·   București   ·   ·   Adresă: Lujerului, București, România( harta)   ·   Categorii: Altele, Funcționarea administrației electorale, Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *