Numaratoarea voturilor si parasirea de tot a sectiei de catre vice-presedinta

Revin cu o continuarea a problemei anterior mentionata pentru numaratoarea voturilor.

La sectia 1067 numara voturile toti membrii, nu doar presedintele. Cand am semnata ca observator legislatia in vigoare presedintelui, cum ca doar dansul are voie sa numere voturile, s-au revoltat toti ca toata lumea face asa si nu respecta legea aia ca ei nu vor sa stea pana dimineata in sectie. Am dorit sa fac sesizare si nu am fost lasata, iar vice-presedinta sectiei 1067 m-a amenintat ca imi fac rau singura si ca o sa fiu luata rau la ochi pentru ca ma opun sistemului si ca sunt tanara si e pacar, ca pot sa raman fara job si asa mai departe. De asemenea m-a intrebat salariul pe care il am si daca ar merita sa fac o sesizare privind nerespectarea legislatiei si sa imi pierd jobul ulterior pt ca sunt ochita si creez animozitati intre observatori si membrii si nu o sa mai primeasca observatorii in sectiile lor.
In plus, pentru ca au numarat haotic toti membrii, nu se potriveste numarul voturilor cu numarul celor care au semnat ca au votat.
De asemenea, doamna vice-presedinta incurca si membrii si pe domnul presedinte si le tot ia de pe masa hartii cu voturi si se pierd oamenii.
De asemenea, doamna a perturbat procesul de numarare a voturilor si la consemnare a declarat ca nu cunoaste legislatia si ca nu este treaba dansei de a cunoaste aceasta legislate. Intr-un final a plecat din sectie inainte de finalizarea procesului de incheiere a numararii voturilor creand probleme domnului presedinte si membrilor sectiei de votare.
Consider abuziv comportamentul de intimidare si nerespectare a legislatiei

Detalii sesizare

27 mai 04:51 AM  ·   sectie: 1067   ·   București   ·   ·   Adresă: BUCUREŞTI SECTORUL 6, Aleea Poiana Muntelui , Nr. 1 · hartă   ·   Categorii: Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: observator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *