Nu s-a pus pe buletin abțibild precum ca am votat

Am votat la Grădiniță 268, din sectorul 5 Bucuresti. Pe cartea mea de identitate nu s-a lipit abțibild precum ca s-a votat. M-am intors in încăperea de vot si am atras atenția asupra celor de mai sus. Mi s-a raspuns ca nu se mai lipește, pt ca este un vot electronic.

Detalii sesizare

26 mai 05:20 AM  ·   București   ·   ·   Adresă: Nursery Number 268, Strada Ion Creangă, București, România( harta)   ·   Categorii: Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

2 comentarii

  1. Am votat la Grădinița NR 261 din sectorul 4 Bucuresti. Pe cartea mea de identitate nu s-a lipit abțibild precum ca s-a votat. Am constatat acest lucru când am ajuns acasă . Deoarece am votat in jurul orelor 20.30 , nu m-am mai întors pentru a cere lămuriri fiind prea târziu.

  2. Am votat la Scoala nr 97, din sectorul 4. M-am chinuit sa ajung cu carje – sunt operata la genunchi – nu am acceptat sa nu votez si …. cand ajung acasa nu exista stampila pe cartea de identitate!
    Sunt foarte suparata pentru ca am vrut sa fac tot posibilul pentru a ajunge sa-mi exercit dreptul de vot si sa nu am stampila. Nu mai puteam sa ma intorc! Nu-mi vine sa cred – am 5 stampile pe cartea de ibentitate si asta sa nu fie – cu tot chinul meu de a ajunge la sectia de votare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *