Ni s-a refuzat dreptul la vot

Dupa 3 ore de stat la coada in Dublin si realizand ca nu voi avea sanse sa votez, am mers la Belfast. Dupa 5 ore si jumatate de stat in picioare la coada, desi eram in interiorul sectiei de votare de la ora sapte, la ora 9 s-a inchis sectia si am fost dati afara de catre politie. Fara nici o explicatie, scuza sau menajamente. RUSINE!!! Ni s-a incalcat un drept fundamental de a vota, drept garantat prin Constitutie. Mai ales atata timp cat ERAM DEJA IN INTERIORUL SECTIEI DE VOTARE DE 2 ORE !!! De ce nu s-a cerut prelungirea programului sectiei de votare? Au fost sute de oameni care nu au reusit sa voteze dupa ore intregi de stat in picioare. Umilitor si revoltator!!!
ritmul votarii a fost ingrozitor de incet, cei patru membri ai sectiei de votare dovedind o lipsa de profesionalism, de respect fata de electorat greu de descris si de egalat.

Detalii sesizare

26 mai 11:36 PM  ·   Marea Britanie Belfast   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale, Presiuni din partea autorităților, Vot în străinătate,   ·   Calitate: alegator

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *