Nereguli vot

Buna ziua,

Ma numesc ---, am votat pe listele suplimentare in Abrud jud. Alba si am sesizat urmatoarele probleme:

1) Dupa verificarea Cartii de Identitate, presedintele de comisie m-a trecut doar pe lista pentru referedum desi i-am zis ca trebuia sa ma treaca si pe lista pentru europarlamentare. Dupa multe discutii a scos si o lista pentru europarlamentare pe care mi-a scris gresit seria de buletin si m-a grabit sa semnez rapid, dar dupa ce am verificat datele i-am cerut sa anuleze randul gresit si sa imi scrie corect datele personale pe un rand nou, iar el initial a refuzat.

2) Dupa ce presedintele de comisie a scos lista pentru europarlamentare, am observat ca datele persoanelor trecute pe randurile anterioare de randul pe care am fost trecut sunt incomplete si trecute incorect: in coloana cu seria si numarul de buletin erau semnaturile alegatorilor de unde rezulta ca presedintele nu a completat corect datele alegatorului.

Detalii sesizare

26 mai 01:34 PM  ·   sectie: 112   ·   Alba   ·   ·   Adresă: ABRUD, Strada Cloşca , Nr. 3-5 · hartă   ·   Categorii: Altele, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *