nereguli la secția de votare nr. 59 din Piatra Neamț (bd. Traian nr. 31, in clădirea Colegiului Tehnic Gheorghe Cartianu)

1) existau doar doua liste pentru a semna, in loc de trei: una singura pentru ambele întrebări la referendum, cumulate, și una pentru europarlamentare. Am întrebat de ce nu sunt 3 liste pt semnături, comisia a insistat ca ei au primit doar doua liste. 2) alături de buletinul de vot pt europarlamentare am primit doua buletine pt referendum IDENTICE, conținând ambele aceeași întrebare; fără sa introduc niciun buletin in urnă am cerut remedierea situației prin înlocuirea unuia din buletinele pt referendum și am primit unul ce conținea cea de-a doua întrebare, dar buletinul de vot nu a fost anulat in prezenta mea, așa cum am solicitat 3) reprezentantul tehnic IT care verifica votantul și valida in sistem ce buletine de vot dorește votantul intreba pe fiecare votant, explicit: doriți sa votați și pt europarlamentare și pt referendum sau numai pt o categorie ? L-am atenționat ca nu are voie sa formuleze o astfel de întrebare cu răspuns sugerat, ci trebuie sa aștepte ca votantul sa ii dea aceasta informație, dar m-a contrazis afirmând ca așa a fost instruit și așa prevede...regulamentul activității sale. ROG INIȚIAȚI informarea celor responsabili și obtineți verificările necesare cât mai repede posibil.

Detalii sesizare

26 mai 05:03 AM  ·   sectie: 59   ·   Neamț   ·   ·   Adresă: PIATRA-NEAMŢ, Bulevardul Traian , Nr. 31 · hartă   ·   Categorii: Altele, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *