NE-ATI ÎNCĂLCAT DREPTUL CONSTITUTIONAL DE A VOTA!!!

Ora 20:45 Regensburg . După ce am fost de 3 ori la o secție de vot plina de oameni care si acum stau afara, ca nu ii mai lasa sa intre sa voteze, am reusit. Prima oară m-au intrebat daca votez pt ambele. Idioata intrebare. Normal ca da si daca nu, tot nu e treaba lor. Am votat, am pus voturile in urne, am dus ștampila si am plecat. Am realizat ca NU mi-au dat buletinul inapoi, si nici nu m-a pus nimeni sa semnez. M-am intors dupa buletin, am plecat acasa, unde dupa 3 4 ore vad ca nu are ștampila de votat pe spate. Ma întorc, cu ajutorul poliției din Germania am reusit sa imi validez votul. Mândră că de data asta, nu mi l-au furat!
PS: afara sunt bariere de polițiști cu câini, pt ca au primit ordin.. nu stiu ce vor face pana la urma cu cei care nu au apucat sa voteze dar au stat 6 7 ore acolo. Sunt aproximativ 400 persoane care nu vor vota desi au stat cu orele. Li se încalcă dreptul constituțional.. iar cineva e vinovat de asta si va trebui sa plateasca! Am aflat de la oameni ce așteptau să voteze ca i-au scos DIN secția de vot pt ca s-a blocat sistemul de către București. Minim 350 persoane nu au putut vota! Erau 6 cabine de vor si 3 ștampile, iar reprezentanții se misca incredibil de lent! Avem nevoie de vot electronic securizat! Am fost cu 2 copii dupa mine, de 1 și 3 ani, sotul meu nici nu a apucat sa voteze ! Desi am fost de 3 ori in secție! E inuman ce se intampla! Crasă lipsa de respect!!! Trăim în era tehnologiei si ne obligați să stăm la cozi de 8 9 ore pt a ne exercita dreptul de a vota, pt ca in cele din urmă sa NU PUTEM sa o facem??? Cum e posibil???

Detalii sesizare

27 mai 10:57 AM  ·   Germania Regensburg   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Altele, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale, Vot în străinătate,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *