Liste suplimentare

Am fost pa secția de votare nr3-4 din Cluj-Napoca. Mentionez că sunt studenta aici, iar din această cauză am fost trecută pe o listă suplimentară. Am stat 1 oră jumatate la coadă, timp în care tot veneau cei cu reședința în Cluj-Napoca (ei stăteau maxim 5 min la coadă) și votau. Nu mi se pare deloc normal faptul că, cei care sunt pe listele suplimentare să fie nevoiți să stea atât de mult timp la coadă, menționez că la un moment dat, eram primii la coadă si tot veneau persoane pe care le lua în fața noastra, spunându ne același lucru: prioritate au cei din Cluj-Napoca. Ba chiar a venit o doamnă care se ocupa de secție și a zis să nu mai ia persoane care sunt pe listele suplimentare.
Tot ce s a întâmplat nu a avut deloc logică.In ritmul ăsta, nu o să poată vota toată lumea si implicit SE IA DREPTUL LA VOT PENTRU ANUMITE PERSOANE.
Ar trebui sa se facă secții de votare speciale pentru cei care sunt pe listele suplimentare, sau sa se puna la fiecare secție de votare, o stație doar pentru ei.
Vot DEMOCRATIC.

Detalii sesizare

26 mai 12:36 PM  ·   Cluj   ·   ·   Adresă: Augustin Maior Technical College of Communication, Calea Moților, Cluj-Napoca, Cluj - Napoca, România( harta)   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *