Limitarea dreptului de a vota

Adresa mea de domiciliu este în satul Moșnița Veche, jud. Timiș, iar în ziua votului eram în vizită în Oradea; seara am mers la patru secții de votare dar mi-au refuzat votul pe motiv că nu mai au foi pe care notează ei "numele, prenumele, CNP" și mai apoi semnătura votantului. Sunt niște foi pe care le poți face prin copie xerox! Au fost mai multe persoane care nu votat din acest motiv iar asta este ceva mai mult decât revoltător!
Secțiile despre care vorbesc, au fost cele de la liceul "Onisifor Ghibu", de pe strada Aleea Profesor Onisifor Ghibu, Nr. 3. Au fost aproximativ 4 secții de votare una lângă cealaltă.
Târziu fiind, am ajuns cu câteva minute înainte de ora 21:00 la o altă secție de votare din apropiere și am reușit să votez; când le-am spus că la alte secții nu am putut vota din acest motiv, le-a fost greu să mă creadă.
Cum este posibil să fie încălcat acest drept constituțional? Cum este posibil ca în România anului 2019 să fie această mascaradă politică?

Detalii sesizare

30 mai 08:16 AM  ·   sectie: 29   ·   Bihor   ·   ·   Adresă: ORADEA, Aleea Prof. Onisifor Ghibu (Aleea Apelor Calde) , Nr. 3 · hartă   ·   Categorii: Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *