Înscriere în sistem fără exprimare vot

Ne-am prezentat la o alta secție de votare (diferita de cea de domiciliu), fiindcă nu am știut, unde am fost inclusi în sistem fără a fii lăsati să ne exercitam dreptul de vot, pe motiv ca atunci au văzut ca nu suntem arondati la ei, ci în alt cartier.
Am fost lăsați sa plecam fără sa ni se comunice ca am fost validați și nu mai putem exercita dreptul de vot în alta parte.
La insistentele soțului au sunat mai departe și ne-au dat doua procese verbale ca nu am mai votat.
Comportament lipsit de decenta din partea presedintelui secției de votare nr. 62 - Cucu Claudiu.
Am ajuns în secția la care eram arondați, alte telefoane date mai departe... în final am votat cu acordul președintelui secției de votare.
Eroarea s-a întâmplat la secția 62 Brașov-Școală nr. 11, și dreptul de vot l-am exercitat astfel : soția la secția de 71, Brașov bd-ul Valea Cetății și soțul la secția 173 Brașov str. Fundatura Harmanului.
As vrea sa sesizez: - ca le-am spus ca suntem pe liste suplimentare, dar nu au verificat adresa și au scanat direct buletinele. - ca nu ne-au șters din sistem sau invalidat din sistem din moment ce nu am putut vota. - ca ne-au lăsat sa plecam fără sa ne dea o hârtie prin care sa reiasă ca nu am votat, am primit-o doar pt. Ca am cerut noi. - când am ajuns la secția potrivita de vot, apărea în sistem ca am votat deja.
Mulțumim.

Detalii sesizare

26 mai 10:47 AM  ·   sectie: 62   ·   Brașov   ·   ·   Adresă: BRAŞOV, Strada prof. Bogdan Alexandru (Strada N. A. Dobroliubov) (D) , Nr. Nr. 4 · hartă   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *