Ingradirea dreptului fundamental de a vota

In data de 27.05 in jurul orei 16 m-am prezentat la sectia de votare 112 din Regensburg. Dupa 5 ore de stat la coada am plecat acasa fara a mai putea vota, desi ma aflam pe perimetrul sectiei de votare, deoarece sectia de votare a fost inchisa la ora 21. Avand in vedere faptul ca se inainta foarte greu imi permit sa afirm ca organizarea a fost una defectuoasa.

Consider pe această cale că mi s-a încălcat dreptul de exprimare a votului prevăzut la Articolul 36 din Constituția României și dreptul la alegeri libere prevăzut la Articolul 3 al Protocolului Nr.1 din cadrul Convenției europene a drepturilor omului si doresc depunerea unei plângeri penale în baza Articolului 385 din Codul Penal. Doresc sesizarea organelor competente in vederea investigarii si incadrarii acestor fapte de natura penala precum si in vederea identificarii si tragerii la raspundere a persoanelor ce se fac vinovate.

Detalii sesizare

28 mai 09:45 AM  ·   Germania Regensburg   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Vot în străinătate,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *