Funcționare defectuoasa a sistemului informațional

Secția de votare 117 Liceul Ion Neculce Sector 1 Bucuresti: nu mi-a fost scanat actul de identitate, CNP introdus manual. Am fost nevoită sa aștept peste 5 minute deși secția de votare era goală, sub pretextul ca este necesar sa fie completată in secție lista de vot pentru urnă mobila care urma sa fie trimisa la Institutul Ana Aslan. Alte persoane au renunțat. Alegătorii sunt întrebați pentru ce optează sa voteze, cu mențiunea ca nu e obligatoriu sa voteze pt referendum. Discurs “dictatorial”. Unui alegător cu cetățenie romană, care urma sa voteze oe lista suplimentară, i s-a spus inițial ca nu este cetățean roman, apoi, sa aștepte minim doua ore, sub pretextul ca membrii comisiei de votare sunt ocupati cu urna mobila. La Secția de votare nr. 118, acesta a votat pe lista suplimentară in doua minute.
Președintele secției de votare mi-a cerut sa indrept buletinele de vot pliate (cu răspunsurile întrebărilor pentru referendum).
Lipsa de promptitudine și de organizare.

Detalii sesizare

26 mai 06:29 AM  ·   sectie: 117   ·   București   ·   ·   Adresă: BUCUREŞTI SECTORUL 1, Strada Ion Neculce (Strada Cronicar Ion Neculce) , Nr. 2 · hartă   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Altele, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale, Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *