frauda Racșa – județul Satu Mare

https://www.facebook.com/902769706477896/videos/892003207799157/UzpfSTEwMDAwMjUxODIzNzI3NjoyMjQwNzE1MDY2MDIyNDEz/
Situaţii neobişnuite s-au întâmplat în cele două secţii de votare din localitatea Racşa, unde membrii acestora se plimbau de la o secţie la alta pentru a da mâna cu alegătorii şi a-i conduce să-şi exprime votul.

Din imaginile de mai jos reiese că un alegător intră în secţia de votare numărul 273 din Racşa şi este întrebat de operator dacă votează şi pentru Referendum. La început spune că nu ştie, după care membrul comisiei de votare îl ajută să se hotărască, spunând că alegătorul nu va vota la Referendum. Apoi, membrul secţiei de votare intră în cabina de vot cu alegătorul. După ce a introdus buletinul de vot în urnă, alegătorul nostru îşi conduce la rândul său partenera în cabină. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce operatorul ITV filma, şi nimeni dintre cei prezenţi, nici măcar preşedintele secţiei de votare, nu a avut nicio reacţie. Mai mult, preşedintele secţiei a refuzat să ne acorde orice fel de declaraţii.

Detalii sesizare

26 mai 05:44 PM  ·   sectie: 273   ·   București   ·   ·   Adresă: BUCUREŞTI SECTORUL 2, Strada Logofătul Dan (Strada Dan Logofătul) , Nr. 1 · hartă   ·   Categorii: Probleme în zilele votului, Transport organizat de alegători,   ·   Calitate: alta

 

Un comentariu

  1. Situaţii neobişnuite s-au întâmplat în cele două secţii de votare din localitatea Racşa, unde membrii acestora se plimbau de la o secţie la alta pentru a da mâna cu alegătorii şi a-i conduce să-şi exprime votul.

    Din imaginile de mai jos reiese că un alegător intră în secţia de votare numărul 273 din Racşa şi este întrebat de operator dacă votează şi pentru Referendum. La început spune că nu ştie, după care membrul comisiei de votare îl ajută să se hotărască, spunând că alegătorul nu va vota la Referendum. Apoi, membrul secţiei de votare intră în cabina de vot cu alegătorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *