Discurs dedetractare din partea membrului comisiei electoral

In jurul orei 08:20 dimineata am votat la sectia 8 din Bragadiru strada verii nr 40. Nu mi s a datat abtibildul de pe CI. Membra comisiei /// m a abordat cu comentarii acide cum am votat, nu a vrut sa se identifice decat cu greu (ascundea ecusonul) a instigat la ura impotriva diasporei cand I am zis ca ar tb sa multumeasca alegatorilor nu sa ii huiduie, eu vin dupa 7 ani de UK sa votez acasa. Mi a zis zeflemist "ma mai lasati cu diaspora si cu anglia ca am terminat cu ei! Si acum gata cu discutia asta!" De parca as fi fost copil sau idioata. Sefa comisiei nu a reactionat cu masurI. Am revenit de acasa la sectie sa las o reclamatie si //// mI a replica t "si eu va reclam, ca doar v am luat datele sunteti inregistrata!"
Sefa comisiei nu mi a inregistrat reclamatia zicand ca eI nu sunt registratura.
Am pozat reclamatie in afara sectiei
Am revenit sa las reclamatie si am lesinat cu pierderea cunostintei in sectia votare de la stress si bataie de joc la adresa mea.
Ambulanta a venit dupa aprox 40 min a constatat sincopa si mi am petrecut jumate de zi la spital cu perfuzii.

Cer eliminarea din comisie electorala a //// si masuri compensatorii pt pagube fizice cauzate mie de intreaga situatie .

Atasez poze dupa reclamatia mea si poza din spital. La nevoie voi atasa documentele medicale .

Cu respect
///

Detalii sesizare

10 noiembrie 03:09 PM  ·   sectie: 08   ·   Ilfov   ·   ·   Adresă: Prelungirea Ghencea 53, Bragadiru 077025, România( harta)   ·   Categorii: Altele, Discurs instigator la ură,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *