Bună ziua

Bună, nu mi se pare corect ca pentru un vot să aștepți 10 ore la coadă.

Detalii sesizare

28 mai 02:29 PM  ·   Germania Fraiburg   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Probleme în zilele votului, Vot în străinătate,   ·   Calitate: alegator

 

Un comentariu

  1. Dragi Romani,
    am reusit sa votez in Freiburg exact la miezul noptii dupa 7 ore de stat la rand unde m-am alaturat celor care la fel ca si mine ar fi dorit sa o faca omenesti.. Tablou infiorator: Oameni batrani, copii mici , oameni veniti de la sute de kilometri ne inghesuiam mai ales spre final caci cei care nu intrau in curtea bibliotecii numai putea sa o faca.Multi s-au retras caci in ziua urmatoare porneau de dimineata la serviciu , altii mai plini de zel isi faceau un calcul cum sa porneasca de acolo direct la serviciu. Este curios cum dupa fiasco-ul din 2016 na s- a facut nimic in aceasta directie.. Curios la referendumul pt. Familie au fost multe sectii de votare decat acum. Cauzele le stim dar cine este raspunzator pentru aceasta babilonie? Nu putem ignora faptul ca o slehta de incapabili incearca sa distruga o tara si calca fara scrupule peste demnitatea unui popor.
    va rog numai sa-mi transmiteti daca s-a luat vreo masura impotriva acelora care au infaptuit acesta samavolnicie dorindu-va totodata multa sanatate.Traiasca Romania si Dumnezeu sa ocroteasca acest neam talentat si mandru..

    GD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *