Buletine vot semnate

Secția de votare Comuna Breasta județul Dolj .
Azi 26.05 aproximativ 13:30 am mers împreuna cu părinții sa votam și noi ca tot omu , ca nah.. ne-am saturat sa fie completate voturile de locatarii cimitirelor..
Intram in secția de votare .. greoi greoi .. trebuie sa intram cate unul ca dintr-o comisie de aproximativ 10 persoane e imposibil sa te ocupi de mai multi alegători odată :unul îți ia buletinul unul te caute pe liste .. unul e responsabil cu cu ștampila unul cu foile..
In fine, auziseram si noi pe la știri ca se mișca greu .. ne așteptam , așteptăm cuminți .
Intru in sfârșit in cabina când supriza : foaia cu votul pentru Parlamentul European era deja însemnată frumos in colț cu cerneala albastra . Ies din cabina și comunic comisiei ca vreau un alt buletin de vot ca acela este deja însemnat .
In același timp și tatăl meu sesizează in cabina lui aceiași problema și iese și el . Vizibil deranjați de faptul ca vreau un alt buletin de vot o doamna de acolo ridica tonul spunand ca nu e însemnat ca e de la cerneala de la alte buletine . (Ceea ce era imposibil pentru ca era exact in partea opusa ștampilei) Au căutat prin teancul de buletine sa ne dea altele pentru ca majoritatea erau însemnate , ne-au dat alte buletine.. dar nu au vrut sa le arunce pe cele deja însemnate ( deci anulate) le-au pus laolaltă cu celalalte buletine încă nefolosite , sa voteze și altcineva și poate nu o sa observe ca voteaza degeaba .
Mare atenție !
Mulțumim .

Detalii sesizare

26 mai 11:20 AM  ·   Dolj   ·   Categorii: Altele,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *