Alegeri la Sectia de votare Nr 134, Ambasada Romaniei din Irlanda.

Buna, am fost si eu sa votez Duminica 26.05.2019 la Sectia Nr 134, adica Ambasada Romaniei in Irlanda din Dublin.
Am ajuns la ora 11:30 si am stat pana la ora 21:00, fara posibilitatea de a vota. Deci am asteptat 9 ore si jumatate la o coada imensa in picioare si nu am votat.
Doresc ca aceasta situatie sa se schimbe pentru totdeauna. Nu este posibil sa avem asa organziare, doar 2 sectii de votare in Dublin la atatia romani. Putine stampile, putini oameni in sectia de votare si incaperea sectiei de la Ambasada de la subsol este neadecvata pentru Alegeri. Adica este mult prea mica si conditile nu sunt corespunzatoare pentru un astfel de eveniment.

Detalii sesizare

28 mai 12:04 PM  ·   Irlanda Dublin   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot,   ·   Calitate: alegator

 

Un comentariu

  1. Buna ziua! Si eu ca multi alti romani am stat la rând pentru a vota si dupa 9 ore nu am reusit sa votez. In asemenea condiții voi cântări mai mult daca voi mai merge la vot atata timp cat este atat de evident ca intentia a fost sa votam cat mai putini. Asa cum se știe Irlanda e impartita pe zone si ideal ar fi sa se faca cate o sectie de votare macar din 4 in 4 zone ca sa nu stam pe drumuri aiurea. Multi dintre noi am fi dorit sa facem parte din comisia de vot dar pentru ca nu s-a exprimat aceasta necesitate din partea autoritatilor s-a mers pe sistem inchis si si-au ales oamenii cu interese si usor de corupt. Personal ma ofer la asemenea organizari si garantez onestitatea mea. Pentru alegerile prezidentiale sper sa nu isi mai bata joc nimeni de noi si sa votam in conditii umane.
    Mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *