Index Reguli

Cum vor arăta buletinele de vot?

Pentru alegerile prezidențiale se vor folosi 2 tipuri de buletine de vot: pentru votul în secții și pentru votul prin corespondență. Ordinea de pe buletine este cea menționată în exemplul de mai jos.

Buletinul pentru votul în secțiile de votare, turul II 

Buletinul pentru votul prin corespondență, turul I 

Buletinul pentru votul prin corespondență, turul II 

Alegătorul va primi ambele buletine o dată și pentru turul II va trebui să opteze între candidații care s-au plasat pe primele 2 locuri.


Înapoi la cuprins

4 comentarii

  1. cel mai bine pentru diaspora era cu procura si asa se rezolva si votul pt locale la care nu are acces Simplu ! sint multi izolati care nu se indura sa dea peste o suta de euro sa vina la vot O procura legalizate pentru zece ani ar rezolva toate felurile de alegeri

  2. Mai bine un rau mai mic decat unul mare..
    Sper sa nu gresesc, dar ce sa facem mergem inainte. Sper ca domnul Presedinte sa nu uite de angajamentele luate. Sper eu si familia mea , prietenii mei, nepoteii mei, sa ne intoarcem acasă. Caci acolo este tara mea pe care o iubesc mult.Traiasca Romania noastră draga.

  3. Nu inteleg indicatia/informatia din finalul explicatilor pentru procedura de vot: ,,Alegatorul va primi ambele buletine o data” . Se primesc DOUA buletine de vot?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *