Remunerare calculată greșit de către președintele secției de votare

Voit sau nu, în municipiul Reșița, mai mulți președinți ai secțiilor de votare au întocmit listele cu remunerarea calculată greșit a membrilor din secțiile de votare, care în loc de 8 zile au pontat membri din secția de votare doar pentru 5 zile.
Astfel în jur de 200 de persoane sau chiar mai mult, au fost păgubiți sau mai clar furați la îndemnizație și așa extrem de mică față de indemnizația președinților și operatorilor de tabletă.
Unii dintre noi am făcut reclamație la BEJ, alții la prefectură, răspunsul a venit de la prefectură, evaziv, exprimat prin niște legi și articole aruncate pe hârtie, precum că remunerarea se face pa baza listelor semnate de către președintele secției de votare, lucru pe care noi îl știm prea bine și deci nimic altceva nou.
Nu ni s-a comunicat că se va reface o nouă remunerare (cum era corect să se facă), nu ni s-a adus la cunoștință alte măsuri împotriva președinților, care ar fi fost onest din partea lor ca cineva să fie tras la răspundere pentru neglijența în serviciu, abuz în serviciu sau furt intelectual...!
Deci prefectura, care trebuia să ne apere, să ne ajute să ne recâștigăm cele 200 de lei de membru, furați prin neglijența președinților ai secțiilor de votare, s-a unit cu acești președinți spunându-ne că ei ne plătesc conform acelor liste elaborate de președintele secției de votare.
E strigător la cer! Chiar nu ne apără nimeni? Chiar nu mai avem unde ne plânge? Nu e și aceasta un fel de fraudă? Cine ne înțelege și pe noi?
Au lăsat în sistemul AEP, acești incompetenți președinți ai secțiilor de votare și atunci cred că prefectura este complice la delapidarea remunerării noastre corecte, a membrilor simpli și așa prost plătiți față de președinte și operator de date.
Oare ne ascultă cineva și pe noi?

Detalii sesizare

19 decembrie 07:20 AM  ·   sectie: 67   ·   Caraș-Severin   ·   ·   Adresă: Unnamed Road, Bratova, România( harta)   ·   Categorii: Abuz de resurse publice, Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități la vot,   ·   Calitate: alta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *