Accesibilitate la vot

Fac această sesizare deoarece sunt parte din zecile de mii de persoane din afara țării care nu și au putut exercita dreptul constituțional de a vota. Am stat 6 ore la coadă pentru a vota și la ora 21:00 usile au fost închise fără ca eu si alte aproximativ 1000 de persoane să putem vota! Organizarea acestor alegeri electorale a fost una dezastruoasă și o bătaie de joc pentru toți cetățenii români cu drept de vot care locuiesc peste hotare.
Prin prezenta rog autoritățile competente să ia măsuri împotriva persoanelor care se fac vinovate de organizarea execrabila în ziua votului și, de asemenea, rog autoritățile competente să ia măsuri de prevenire a astfel de probleme la următoarele alegeri ( deschiderea mai multor secții de votare, prelungirea orelor de vot, dotarea secțiilor cu suficient personal, suficiente ștampile și buletine de vot ș.a.m.d.)

Detalii sesizare

30 mai 03:56 PM  ·   Marea Britanie Slough   ·   Categorii: Accesibilitatea la vot, Nereguli legate de funcționarea administrației electorale, Probleme în zilele votului,   ·   Calitate: alegator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *